Ventetiden blir lengre
0

Ventetiden blir lengre

aug 04 Spill.no  

Det finnes mange grunner til at «Crysis 2» lenge har vært et av de mest forventede spillene for 2010. For det første har det forrige spillet i serien, «Crysis», nesten legendarisk status. Mye på grunn av det originale spillets intense maskinkrav og grafikk. For mange er nok en vel så stor grunn til de høye forventningene nettopp det at «Crysis 2» vil være Cryteks første spill på konsoll. Som de grafikkkongene de er har Crytek allerede lovet å sette en ny standard for grafikk, også på konsoll.

 

Dessverre skal det nå vise seg at vi må smøre de høye forventningene med en ny dose tålmodighet. Nylig slapp Electronic Arts nemlig en finansrapport hvor «Crysis 2» ble listet opp med utgivelse i starten av 2011. Mange trodde selvfølgelig at dette var en feil siden spillets utgivelse, rett før E3 i år, ble flyttet fram til høsten 2010. Det er derfor noe skuffende at Electronic Arts i går konfirmerte at «Crysis 2» har blitt flyttet til en 2011-utgivelse. Da kan man ihvertfall finne trøst i og håpe at de ekstra månedene gir Crytek nok tid til å holde alt de lover.

 

Se flere bilder fra «Crysis 2» på neste side.

 

«Crysis 2» har nå antydet slippdato på starten av 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.