Albions ukjente helt
0

Albions ukjente helt

aug 05 Spill.no  

Peter Molyneux og Lionhead Studios sin «Fable»-serie har vært gjennom både oppturer og nedturer. Både «Fable» og dets oppfølger «Fable II» har blitt ganske godt mottatt, men begge spillene har uten tvil også fått mye pryl på grunn av Peter Molyneux over-entusiastiske lovord. Likevel er det nok mange som gleder seg til seriens tredje innspill. «Fable III» blir sluppet til høsten og denne gangen har Lionhead Studios planer om å gi spillerne ambisjoner. Spillet vil nemlig gå ut på å starte en revolusjon, før du deretter må lede Albion som konge. Enten du velger å bli en rettferdig hersker som veier alle sine valg eller en ondskapsfull tyrann, vil ditt herskeemne være fylt av skjebnesvangre konsekvenser. Valgene spillerne gjør skal heller ikke være like svarte og hvite denne gangen, Lionhead Studios har nemlig lovet et flertydig system som vil skape toner av grått. Som tidligere nevnt har jo «Fable»-serien blitt kjent som en spillserie som aldri lever helt opp til forventningene. Det kan med andre ord bli spennende å se hvordan «Fable III» vil utarte seg senere i år.

 

Igår kveld slapp riktignok Lionhead Studios introduksjonsfilmen, som kan ses under, til det kommende rollespillet. Med tydelige metaforer og interessante situasjoner har de klart å skape en introduksjonsfilm som både er humoristisk og fylt med episk følelse. Denne burde uansett ses.

 

Se flere bilder fra «Fable III» på neste side.

 

«Fable III» har slippdato 26. oktober 2010 og kommer til Xbox 360. En PC-versjon vil komme på en senere dato.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.