Verdens raskeste sport
0

Verdens raskeste sport

des 13 Spill.no  

Bak gårdagens luke skjulte blu-ray-utgaven av TV-serien «The Pacific» seg. I dag er det et Playstation 3-spill som står på menyen, nemlig..

F1 2010

Vi har mottatt tre eksemplar av spillet til Playstation 3, og deler disse ut til tre heldige kalendervinnere. «F1 2010» er utviklet av Codemasters – racingveteranene bak «Race Driver: Grid» og «Dirt»-serien – og ble belønnet med terningkast 5 i vår anmeldelse tidligere i høst. For å være med i konkurransen må du svare på spørsmålet fra videoen under i feltet nederst i artikkelen.

I går lurte vi på hvilket TV2-program Alec pleide å anmelde spill for, og det riktige svaret er Waschera. Vinneren av gårdagens konkurranse blir annonsert i løpet av dagen. Vinnerne av dagens konkurranse blir annonsert mandag 20. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.