Vestens frelse utsatt?
0

Vestens frelse utsatt?

mar 04 Spill.no  

Rockstar Games «Red Dead Redemption» har i løpet av kort tid hoppet opp på radaren for mange. Forventningene til spillet har også jevnt steget med hver nye trailer. Kanskje ikke så rart når spillet, som er Rockstar Games neste store utgivelse, blant annet har blitt beskrevet som neste ledd i åpenverden-sjangerens utvikling. Derfor er det nok mange som nå blir ganske skuffet av å høre at spillet har blitt utsatt.

 

Det var i går at Rockstar Games annonserte at «Red Dead Redemption» hadde blitt utsatt. Spillet hadde tidligere utgivelsesdato den 27. april 2010, men den har nå altså blitt utsatt til den 21. mai 2010. Det er heldigvis ikke snakk om veldig store forsinkelser. Derimot kan man begynne å lure på hva slags grunnlag som ligger bak en utsettelse i underkant av 4 uker.

 

«Red Dead Redemption» har altså nå slippdato den 21. mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.