Tar opp kampen om flerspiller-kronen
0

Tar opp kampen om flerspiller-kronen

mar 04 Spill.no  

Bungies «Halo»-serie har hatt en utrolig stor innvirkning på spill-industrien i løpet av de siste ni årene. Skyldig i, blant annet, å starte førstepersons-skytespill trenden på konsoll og å virkelig vise hvor godt en flerspillerdel kan fungere på konsoll. Serien har også satt nye salgsrekorder ved nesten hver utgivelse. Elsk det eller hat det, en ting er ihvertfall sikkert. «Halo» er her for å bli. Det finnes også veldig liten tvil om at det neste spillet i serien, «Halo: Reach», vil bli en gigantsuksess. Forventningene er derfor også skyhøye. Bungie er fortiden opptatt med å gjøre spillet klart til utgivelse senere i år, men det stopper dem ikke fra å gi ut en ny trailer til spillet.

 

Dette blir den andre traileren til «Halo: Reach» og denne gangen er det flerspillerdelen som står for tur. Alle som kjøpte «Halo: ODST» har blitt invitert til flerspiller-beta fra og med den 3. mai. Bungie håper med den nyeste traileren, som kan ses under, å varme opp alle de kommende beta-testerne. Er du fan av spillet er det nok liten tvil om at de klarer nettopp det.

 

«Halo: Reach» har antydet slippdato, høsten 2010. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.