Videointervju med skaperen bak «Crysis 2»
0

Videointervju med skaperen bak «Crysis 2»

mai 21 Spill.no  

London (Spill.no). Under vårt nylige besøk til London fikk vi slått av en prat med den litt utmattede, men særdeles hyggelige spillprodusenten Nathan Camarillo fra Crytek. Som for tiden iherdig jobber med det kommende skytespillet «Crysis 2».

 

  – «Crysis 2» er en ny type opplevelse, spesielt for konsolleiere som gikk glipp av forgjengeren på PC. Med den nye drakten, «Nanosuit 2.0» har vi definert de forskjellige spillerstilene man hadde i «Crysis» inn i spesifikke klasser, som eksempelvis vil gjør det mulig å spille som en jeger, hulk eller en ekte actionhelt.

 

I motsetning til Cryteks tidligere tropiske jungelspill, vil «Crysis 2» utspille seg i hjertet av et post-apokalyptisk Manhattan, New York. Derfor lurte vi på hvorfor nettopp denne urbane jungelen ble valget:

 

 – Med «Crysis 2» ville vi gi plottet omgivelser folk bryr seg om, da vi følte at dette ikke var tilfelle med forgjengerens tropiske øy. Vi så på byer fra hele verden, og New York kom alltid øverst på listen grunnet de mange visuelle stilene byen har å tilby.

 

Men vil de urbane omgivelsene tilføye noe nytt i spillbarheten? Camarillo er rask med å nevne noen gode eksempler:

 

 – Ting som biler vil kunne brukes på mange måter. Fra dekning for å spionere på intetanende fiender, til å bruke bilalarmer til lokking. Det vil også være mulig å bevege seg vertikalt langs stillaser og hoppe over taktopper. Så det blir nærmest som en stor lekeplass hvor du får bruke en skikkelig kul drakt.


Se hele intervjuet her:

«Crysis 2» utvikles av Crytek og utgis av Electronic Arts. Forventet lansering er julen 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.