Vil omvende og ansette pirater
0

Vil omvende og ansette pirater

feb 29 Spill.no  

Utvikler Starbreeze har lagt igjen en melding til piratene i form av en .nfo-fil i installasjonsmappen.

Autentisk

Det er ingen lett sak å komme opp med metoder å hanskes pirater på som ikke samtidig går utover lovlydige brukere. Syndicate-studio Starbreeze har valgt å i stedet henvende seg direkte til de som anskaffer seg spillet på ulovlig vis, ved å legge igjen en såkalt .nfo-fil i installasjonsmappen på spillet når det lastes ned via Origin.

Denne typen filer er vanlig å finne i piratkopier, hvor de pleier å inneholde informasjon om hvem som har cracket programmet, gjerne sammen med installasjonsinstruksjoner. Åpner man Syndicate-filen (Syndicate-SBZ.nfo), blir man først møtt med en ASCII-utgave av Starbreeze-logoen, før man etter et sett med innlysende instruksjoner kommer til kapittelet “Starbreeze Application Information”, hvor studioet tilbyr stillinger til spesielt begavede pirater.

– Er du lei av å se på fra sidelinjen? Klar for å gjøre et bytte, spør Starbreeze, og ramser opp hvilke kategorier de ser etter nye ansatte i.

Sammen med stillingsannonsen finner vi også en kort henvendelse til de som har valgt å piratkopiere Syndicate.

– Over hundre mennesker brukte flere år av livene sine på å lage dette spillet. Hvis du liker det du spiller, vennligst vurder å kjøpe det om du ikke har gjort det, heter det i henvendelsen.

Se hele .nfo-filen HER.

Syndicate er utviklet av Starbreeze og utgitt av Electronic Arts for PC, Playstaiton 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.