Vil Xbox 720 og PS4 være ute allerede i oktober?
0

Vil Xbox 720 og PS4 være ute allerede i oktober?

mar 13 Spill.no  

I et videointervju med OXM forteller regissør for Assassin’s Creed IV: Black Flag Jean Guesdon at alle spillets versjoner slippes på likt, melder VG247.

– Same ship

Spillet har som kjent en lanseringsdato for 31. oktober, og er annonsert for Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U – og kommer også til neste generasjon. På spørsmål om det vil bli noe ventetid mellom lanseringene av de forskjellige utgavene, svarer Guesdon at de alle sendes ut på likt. Se intervjuet under, og spol gjerne frem til 5:42, hvor spørsmålet stilles.

Se video

Ettersom PlayStation 4 kun har en “holidays”-dato foreløpig, og Microsoft fremdeles har til gode å vise frem Xbox 720, er det mildt sagt oppsiktsvekkende om det viser seg at Asasssin’s Creed IV: Black Flag-regissøren har avslørt at begge konsollene vil være ute innen 31. oktober.

Det kan selvfølgelig også vise seg at Guesdon har misforstått spørsmålet, og dementerer det hele i løpet av kort tid. Ingen grunn til å spare på saltet her, med andre ord.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.