Vinn «Dead Space 2» + T-skjorte
0

Vinn «Dead Space 2» + T-skjorte

jan 27 Spill.no  

Konkurransen er avsluttet. Vinnerne blir annonsert så snart vi har premiene klar for utsendelse.

Vår redaktør var begeistret for Electronic Arts nye skrekkspill, «Dead Space 2», og belønnet det med terningkast 5 i vår anmeldelse. Nå har vi kjempet oss gjennom noen necromorphs utenfor EAs hovekvarter i Nydalen for å sikre oss tre eksemplarer av spillet som vi vil dele med dere lesere!

Svar på spørsmål – vinn spill

Konkurranseformen kjenner du helt sikkert fra før: vi stiller spørsmål, dere svarer. Denne gangen har vi sett nærmere på science fiction-innflytelsen i spillet: Visceral Games har nemlig oppkalt spillets helt etter to kjente science fiction-forfattere, og vi er ute etter navnet deres.

Som vanlig må du svare riktig på spørsmålet for å være med i trekningen. Vi har tre spill på tre formater (Playstation 3, Xbox 360 og PC) som gis bort i premier, sammen med lekre T-skjorter fra spillet. Konkurransen avsluttes 7. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.