Xbox One får full Twitch-integrering i mars
0

Xbox One får full Twitch-integrering i mars

feb 25 Spill.no  

Det er ingen tvil om at Microsoft har store forventninger for Titanfall, Respawn Entertainments storsatsing som lanseres til Xbox One, Xbox 360 og PC 13. mars. Datoen markerer dog ikke kun lanseringen av et av årets mest etterlengtede FPS-spill, men også dagen Xbox One-eiere får full tilgang til strømmingstjenesten Twitch.

Twitch har vært tilgjengelig på Xbox One siden lansering, men noen av tjenestens nøkkelfunksjoner har manglet i konsollutgaven. Xbox One-eiere har fram til nå blant annet kunne sett på videostrømminger og tatt opp klipp ved hjelp av tjenesten, men å faktisk strømme gameplay direkte fra konsollen har vært umulig.

En oppdatering som rulles ut 11. mars (Titanfalls lanseringsdato i Nord-Amerika) vil omsider tilføye direkte strømming av gameplay via konsollens Twitch-applikasjon, samt et par mer unike funksjoner. Man vil få muligheten til å bli med i samme spill som strømmere du ser på, bruke Kinect for å kommunisere til seerne med stemme- og video, samt bruke stemmekommandoer for å navigere Twitch-applikasjonen og kontrollere strømmingen.

Muligheten for å strømme gameplay via Twitch er noe PlayStation 4 allerede har hatt i flere måneder, men ifølge Microsofts visepresident for markedsføring, Yusuf Mehdi, er Twitch-integrasjonen på Xbox One av et helt annet kaliber enn på PS4. Grunnen for dette er angivelig at Twitch på PS4 ble laget av Sony, og kun lar PS4-spillere se på andre PS4-spillere. Mehdi mener at Twitch på Xbox One gir deg en virkelig next-gen opplevelse, grunnet hvordan tjenesten og konsollens funksjoner er koblet tett sammen.

Xbox One har fortsatt ikke fått noen offisiell lanseringsdato i Norge, men dersom du er en av de som har importert konsollen, kan du se fram til Twitch-integrasjon den 11. mars, og sannsynligvis en god mengde Titanfall-strømminger de medfølgende dagene.

Kilde: abcNews

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.