Zombiene herjer salgslista
0

Zombiene herjer salgslista

mai 10 Spill.no  

Den ukentlige topplista over spillsalget i Norge er klar og viser få forandringer fra forrige uke. Kanskje ikke så rart med tanke på at det er rimelig magert med store spillanseringer for tiden.

Zombie-reprise

For andre uke på rad finner vi zombie-rollespillet Dead Island: Riptide på toppen av salgslistene. Jeg sammenlignet det med et McDonalds-måltid i min anmeldelse, så det er tydelig at fast food slår an blant norske spillere for tiden.

Ellers har forrige ukes andreplass, Injustice: Gods Among Us, rast ned til en niendeplass. FIFA 13 klatrer litt, kanskje hjulpet av at den norske serien er i gang og at den engelske nesten er over? Det er tross alt litt trøst i å vinne serien med sitt engelske favorittlag i FIFA når United nok en gang har tatt seriepokalen.

Her er oversikten over spillsalget i Norge uke 18:
1.Dead Island: Riptide
2.Tomb Raider
3.FIFA 13
4.Sly Cooper: Thieves in Time
5.Bioshock Infinite
6.Skylanders: Giants  
7.Call of Duty: Black Ops II
8.Battlefield 3
9.Injustice: Gods Among Us
10.Need for Speed: Most Wanted
11.Crysis 3
12.Far Cry 3
13.Lego The Lord of the Rings
14.Sniper: Ghost Warrior 2
15.SimCity
16.Assassin’s Creed III
17.The Elder Scrolls V: Skyrim
18.Luigi’s Mansion 2
19.The Sims 3: Studentliv
20.Skate 3

Oversikten over spillsalget i Norge er satt sammen av den nordiske bransjeforeningen ANGI og baserer seg på salg av fysiske spill over disk i butikk. Digitalt distribuerte spill er ikke med i statistikken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.