24 Wii U-spill på lanseringsdagen
0

24 Wii U-spill på lanseringsdagen

nov 22 Spill.no  

Nintendo har sluppet en endelig liste over hvilke spill som vil være i butikkhyllene når konsollen lanseres i Europa om en uke, fredag 30. november. 24 spill vil være tilgjengelig for de som kjøper maskinen på lanseringsdagen.

Gammelt og nytt

En rekke av spillene har vært ute på Xbox 360 og Playstation 3 en stund allerede, deriblant Batman: Arkham City og Mass Effect 3. Begge disse har fått egne Wii U-utgaver, som tar i bruk skjermen på håndkontrolleren. Også flere av høstens storspill, som Call of Duty: Black Ops II, Assassin’s Creed III og FIFA 13 er lanseringsspill til Wii U.

De mest omtalte unike titlene i forkant av lansering er Nintendos egne titler Nintendo Land og New Super Mario Bros. U og Ubisofts ZombiU.

Her er den komplette listen over spillene som vil være tilgjengelig på Wii U i butikkene på lanseringsdatoen 30. november:
Assassin’s Creed III
Batman: Arkham City Armoured Edition
Ben 10: Omniverse
Call of Duty: Black Ops II
Darksiders 2
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade
FIFA 13
Funky Barn
Game Party Champions
Just Dance 4
Mass Effect 3 Special Edition
New Super Mario Bros. U
Nintendo Land
Rabbids Land
Skylanders Giants
Sonic & All-Stars Racing Transformed
Sports Connection
Tank! Tank! Tank!
Tekken Tag Tournament 2
Transformers Prime
Warriors Orochi 3 Hyper
Your Shape: Fitness Evolved 2013
ZombiU

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.