30 timers spilletid – minst
0

30 timers spilletid – minst

des 23 Spill.no  

Cyanide har sluppet det første klippet fra deres kommende rollespill Game of Thrones.

Spillmatisering

Det franske spillstudioet Cyanide står bak et svært bredt spekter av spillutgivelser, og har blant annet laget titler som Bloodbowl og Pro Cycling Manager, og også A Game of Thrones: Genesis, et strategispill som baserert på George RR Martins bokserie A Song of Ice and Fire.

Nå holder de på med et rollespill fra samme univers, og det er foreløpig ekstremt lite vi vet om prosjektet. Men ny informasjon har endelig dukket opp. I spillet inntar vi rollen som Mors, medlem av de beinharde Night Watch, og Alester, en såkalt Red Priest på leting etter forlatelse. I begynnelsen av spillet definerer du hvilken klasse og kampstil de to skal ha, og vil i tradisjonell stil bli stilt foran muligheten til å bygge ut utstyr og våpen, og man blir sterkere ved hjelp av erfaringpoeng. Under kampene skal man kunne sakke ned tiden. Totalt vil spille by på minst 30 timers spilletid.

En trailer ble også nylig sluppet fra spillet, og den kan du se her.

Se klipp

Game of Thrones RPG utvikles av Cyanide og utgis av Atlus for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet skal etter planen lanseres tidlig i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.