Ikke avlyst likevel
0

Ikke avlyst likevel

des 23 Spill.no  

Det mye omtalte Playstation 3-eksklusive spillet The Last Guardian fra Ico- og Shadow of the Colossus-skaper Fumito Ueda har ikke blitt kansellert likevel, skriver Eurogamer. Ryktene om at spillet var avlyst oppstod via butikkjeden GameStop.

Kansellerte forhåndsbestillinger

GameStop-kunder som hadde forhåndsbestilt spillet har nemlig de siste dagene fått en automatisk oppringing fra butikken der en stemme har opplyst de om at spillet har blitt kansellert og at de kan få tilbake reservasjonspengene sine. Dermed spredde ryktet seg om at Sony hadde skrapet spillet. Med tanke på at spillets skaper, Fumito Ueda, nylig sluttet i Sony og skal fullføre spillet som en frilanser, var det ikke rart at mange valgte å tro at spillet nå var kansellert.

Nå viser det seg at det er surr i Gamestops rutiner som har forårsaket panikken. Ettersom spillet ikke har noen lanseringsdato har de valgt å avbryte forhåndsordrene inntil de får en konkret lanseringsdato. Sony har vært på banen og avvist ryktene, og også GameStop har bekreftet ovenfor Eurogamer at feilen skyldes en kommunikasjonssvikt fra butikkens side.

The Last Guardian utvikles av Team Ico og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er eksklusivt til Playstation 3, men har foreløpig ingen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.