40 timer med Batman
0

40 timer med Batman

mai 18 Spill.no  

I et intervju om fortellerteknikk i spill i den engelske avisen The Guardian, røper Sefton Hill, spilldesigner hos utvikler Rocksteady Studios, at vi har rundt 40 timer i vente i Batman: Arkham City – så lenge vi spiller alt innholdet spillet har å by på.

25 + 15 timer

– Vi har rundt 15 timer med handling som går på siden av hovedhistorien. Det er helt og holdent opp til spilleren når og hvordan de vil gjøre dette – det finnes ikke noen riktig tidsramme. Det finnes ingen andre medier som kan tilby denne typen fleksibel opplevelse, hvor spilleren får skreddersy den som de selv vil, forteller Hill.

Han forklarer videre hvordan Rocksteady har fokusert kraftig på balansering av informasjonsflyt og tempo gjennom hele spillopplevelsen, og mener selve hoveddelen av spillet vil ta oss over 25 timer å fullføre.

– For å holde spillerne engasjert såpass lenge, må ikke bare karakterene og handlingen  utvikle seg, men også kjernemekanikken i spillet trenger å endre og tilpasse seg.

Batman: Arkham City utvikles av Rocksteady Studios og gis ut av Warner Bros. Spillet er planlagt en utgivelse på Xbox 360, Playstation 3 og PC den 21. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.