Spill Guild Wars 2 gratis i en uke fra nå av
0

Spill Guild Wars 2 gratis i en uke fra nå av

sep 25 Spill.no  

ArenaNet har bestemt seg for å være rause med sin siste storsatsing Guild Wars 2, og har nå gitt alle som vil muligheten til å teste det ut en ukes tid. Det massive nettrollespillet kan lastes ned allerede nå fra spillets hjemmeside, og kan spilles gratis frem til den 2. oktober klokken 09:00.

Man trenger en konto knyttet til spillet for å spille det, og det kreves dermed at man registrerer seg før man begynner. Dette kan gjøres via denne linken.

Guild Wars 2 ble lansert for litt over to år siden, og tok plass i verdenen Tyria og kampen mot noen eldgamle, oppvåknede drager. Det skilte seg ut på flere måter i MMORPG-sjangeren. Det hadde ingen betalingsmodell, og ga en hele spillet for alltid når man kjøpte det, og i tillegg hadde det et uvanlig historiefokus. Spilleren kunne nemlig påvirke historiens gang, noe som er svært vanlig i ordinære rollespill, men ytterst sjelden i massive nettrollespill. 

Spillet har hittil solgt drøyt fire millioner eksemplarer, og fikk svært god omtale av verdens anmeldere (spillet har et snitt på hele 90/100 på Metacritic). Vår tidligere nyhetsredaktør Magnus Tellefsen var noe mer kritisk til spillet enn de fleste, og belønte spillet med en firer på terningen i sin anmeldelse.  

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.