Bethesda utgir Elder Scrolls-samlepakke
0

Bethesda utgir Elder Scrolls-samlepakke

Årets Quakecon (en åpen gamer-begivenhet med konferanser, konkurranser og annonseringer), har omsider startet, og Bethesda valgte like greit å starte det hele med en annonsering som nok vil falle i smak hos fans av The Elder Scrolls-serien. De skal nemlig lansere en samlepakke som vil inneholde alle Elder Scrolls-spill, inkludert utvidelsespakker, som har blitt utgitt til dags dato.

I tillegg til alle spillene, som tross alt kan tilby flere hundre timer med moro, får man også fem detaljerte kart over forskjellige områder fra spillene.

Elder Scrolls Anthology vil kun lanseres til PC, og den amerikanske utgivelsesdatoen er 10. september. Prisen blir 79.99 dollar, noe som i skrivende stund tilsvarer litt under 500 NOK. Når pakken lanseres i Norge er ukjent, og hvis pakken i det hele tatt blir tilgjengelig i norske butikker, vil sannsynligvis den norske prisen ende opp på litt mer enn det.

Se bilder av pakken på neste side


About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.