Bethesda-designer er død
0

Bethesda-designer er død

feb 15 Spill.no  

Mens nettavisene er fulle av artikler om at den svært så kjente artisten Whitney Houston døde 11. februar, har en mer ukjent, men svært viktig person i spillindustrien gått bort.

Konseptdesigner

Bethesdas konseptdesigner som stod for utseendet og store deler av spillverdenen i The Elder Scrolls V: Skyrim og Fallout 3 døde av kreft 8. februar. Navnet hans, som sikkert er ukjent for mange, er Adam Adamowicz.  Han utformet så og si hele spillverdenen i Fallout 3, i tillegg til at han jobbet med både Oblivion og Skyrim. Adamowicz ble kun 42 år gammel.

Adamowicz sto bak våpen, fiender, kjente Fallout 3-karakterer og den lille byen Megaton som de fleste Fallout 3-spillere helt sikkert husker godt. I intervjuer og reportasjer fra Bethesda ble han portrettert som en svært dedikert, profesjonell og entusiastisk designer som ville at alt skulle se bra ut.

Under kan du se et utvalg av konsepttegningene hans fra Fallout 3. Mer design fra Adam Adamowicz kan du oppleve på Bethesdas minneside.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.