Blizzard fjerner enda mer Diablo III-innhold
0

Blizzard fjerner enda mer Diablo III-innhold

jan 28 Spill.no  

Blizzard har annonsert ytterligere innhold som skal fjernes fra det etterlengtede rollespillet Diablo III før det lanseres.

Klippe, klippe

Mens andre utviklere gjør stort nummer ut av annonseringer av nytt innhold til spillene sine, ser det ut til at Blizzard fokuserer mest på hva de til en hver tid fjerner. Og det begynner å bli en del når det kommer til Diablo III, som fremdeles ikke har fått noen lanseringsdato.

Denne gangen er det kjæledyr, såkalte companion pets, og Scroll of Reforging som skal fjernes. Kjæledyrene hjalp til med å sanke inn gull fra falne fiender og lignende, men Blizzard synes de passet for dårlig inn.

– Kjæledyrene føltes obligatoriske for å maksimere effektiviteten, og noen dyr var for søte for den mørke, skitne Sanctuary-verdenen, forteller community-ansvarlig i Blizzard «Nethaera» på Blizzards forum.

Videre blir Scroll of Reforging, en formel som lar deg endre på våpen ute i felten, fjernet. Grunnen til at den fjernes er ifølge «Nethaera» at funksjonen føltes for uferdig og rett og slett ikke bra nok for spillet slik den er i dag. Blizzard fjerner med andre ord alle funksjoner og effekter som ikke er perfekte, og ser ut til å fokusere på å blankpolere resten av innholdet før lansering. En dato kan umulig være langt unna nå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.