Søndagstapas
0

Søndagstapas

jan 29 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å lyse opp den ellers ganske så trøtte og trege søndagen med en god blanding spillnyheter. Alt fra de saftigste annonseringene til de tørreste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et variert tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros, eller hva enn det måtte være, i kommentarfeltet under.

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi starter det hele med nok et detaljert blikk på «Kingdoms of Amalur: Reckoning», før vi tar en titt på dødens innrykk i historien i «Darksiders II». Deretter blir det harde never og spisse albuer i «UFC Undisputed 3», før vi får en heftig trailer fra «The Darkness II». Mot slutten blir det så ny åpningsvideo fra «The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition», før vi tar en titt på triksemuligeheten i «Fifa Street». Det hele avsluttes så med en liten smakebit på «Cross of the Dutchman».

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning»

Big Huge Games og 38 Studios ambisiøse rollespill-prosjekt, «Kingdoms of Amalur: Reckoning», er bare et par korte uker fra lansering. Med lanseringen rett rundt hjørnet har utviklerne og Electronic Arts også trappet opp med markedsføringsmateriell. Denne uken slapp de nemlig nok en utviklerdagbok og en ny video i «A Hero’s Guide to Amalur»-serien. Utviklerdagboken fokuser på spillets musikk, mens «Guide»-videoen tar for seg noen av de mer eksotiske lokalene i spillet. Begge kan som vanlig ses under.

«Kingdoms of Amalur: Reckoning» har slippdato 9 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Darksiders II»

Vigil Games debuterte sterkt med «Darksiders» fra 2010 og fans av spillet gleder seg nå til se hvor mye utviklerne klarer å overgå seg selv med oppfølgeren. «Darksiders II» er forventet til sommeren og vil ta for seg en ny hovedkarakter, «Death» eller døden. Vigil Games vil med andre ord gi oss et nytt blikk på den fremskyndede apokalypsen som «War» for skylden for i eneren. «Death» er mulig den mest ikoniske av apokalypsens fire ryttere og Vigil Games har valgt å forsterke dette ved å grunne han i menneskenes historie. Det er også dette vi for en forsmak på i den siste traileren til spillet, som kan ses under.

«Darksiders II» har antydet slippdato juni 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3, Wii U og PC.

«UFC Undisputed 3»

Yuke’s og THQ er snart klare med neste tittel i deres spillserie basert på «Ultimate Fighting Championship». Mens «UFC Undisputed 2009» og «UFC Undisputed 2010» kom med knapt et år mellomrom, har det nå vært en liten stund siden vi har sett noe til spillserien. Yuke’s har nemlig valgt å gi «UFC Undisputed 3» ekstra med utviklertid, noe som kommer ganske godt fram i det de har vist fra spillet. Det viser seg også i den siste utviklerdagboken fra spillet. Utviklerdagboken, som tar for seg mange av forbedringene vi kan forvente i spillets karriere-modus, kan ses under.

«UFC Undisputed 3» har slippdato 17 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«The Darkness II»

«The Darkness» ble godt mottatt av både kritikere og spillere da det ble lansert i 2007. Mange forventet kanskje at en oppfølger ville komme noe tidligere. Fem år har riktignok gått, men nå får vi endelig sjansen til å tre inn i skoene til Jackie Estacado. Starbreeze Studios, som utviklet originalen, jobber for tiden med «Syndicate» og «The Darkness II» er det derfor Digital Extremes som står for. Selv mener de selvfølgelig at de er den riktige utvikleren for jobben og skal vi dømme ut fra lanseringstraileren som ble sluppet denne uken, kan vi ikke klage. Se traileren under.

«The Darkness II» har slippdato 10 februar 2012. Spillet kommer til Xbox 360,  Playstation 3 og PC.

«The Witcher 2: Assassins of Kings»

«The Witcher 2: Assassins of Kings» regnes for å være et av årets beste rollespill og det med storspill som «The Elder Scrolls V: Skyrim» i den samme klassen. Den polske utvikleren CD Projekt Red har med andre ord gjort et navn for seg selv innenfor sjangeren. Det har også lenge vært snakk om en versjon av spillet til Xbox 360, som nå blir kalt «The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition». Denne uken fikk vi derimot endelig en faktisk lanseringsdato. Nyversjonen av spillet, som blant annet vil ha over en halv time med nye mellomsekvenser, er altså klar for lansering allerede i april. For de som lurer vil eiere av «The Witcher 2: Assassins of Kings» til PC få alt det nye innholdet gratis. Se spillets nye åpningsvideo under.

«The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition» har slippdato 20 april 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og til PC.

«Fifa Street»

Electronic Arts jobber for tiden med å bringe en av sine sports-arcade titler tilbake fra de døde. «Fifa Street» forventes nemlig om litt over en måned. Riktignok sier utviklerne at det nye spillet vil ha et mye mer realistisk gameplay i sikte. De mener nemlig at det finnes nok «syke» triks i virkeligheten og at fokuset bør være på disse. For fans av de originale spillene kan dette kanskje virke noe skuffende, men hvis det blir derimot lett å forstå utviklerne når man ser den siste traileren fra spillet. Traileren kan selvfølgelig ses under.

«Fifa Street» har slippdato 15 mars 2012. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Cross of the Dutchman»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg å avslutte med en liten video fra «Cross of the Dutchman». Videoen kan ses under.

«Cross of the Dutchman» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.