Capcom gjør seg klar for E3-annonseringer.
0

Capcom gjør seg klar for E3-annonseringer.

jun 04 Anders Lønning  

Det har lenge svirret rykter om en nært forestående Devil May Cry-annonsering, og nå begynner det endelig å se ut til at noen mer håndfaste bevis enn «Jeg hørte det fra en fyr som jobber hos Capcom» har begynt å dukke opp.

For på 18. mai skal GMO Internet, et japansk firma som tidligere har tatt seg jobben med å sikre domener for Monster Hunter World og Resident Evil 7, ha registrert et domene for det som skal hete Devil May Cry 5.

I og for seg selv trenger det selvfølgelig ikke å bety noe. Det kan jo hende at Capcom bare er ivrige til å sikre seg domenet for en annen fremtidig bruk. Men det er verdt å nevne at Capcom vanligvis oppdaterer rettighetene til domener like før annonseringen av et nytt spill, og det har nå blitt oppdaget aktivitet på selve domenet som kan se ut til å være en forberedelse til at siden skal lanseres i løpet av kort tid.

Det samme firmaet oppdaterte også nylig nettstedet til Resident Evil 2, et domene Capcom har eid helt siden 1997 for bruk ved siden av lanseringen av spillet. Så for oss kan dette se ut til at vi endelig også får nyheter om det tidligere annonserte Resident Evil 2 Remake.

 

Capcom har foreløpig ennå ikke bekreftet at Devil May Cry 5 er under utvikling, og det har vært relativt tyst om Resident Evil 2 Remake helt siden spillet ble annonsert for snart tre år siden. Registrering og oppdatering av domener trenger selvfølgelig ikke bety noe, men timingen er suspekt om ikke annet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.