Lords of the Fallen-oppfølger under utvikling hos nytt studio
0

Lords of the Fallen-oppfølger under utvikling hos nytt studio

jun 04 Anders Lønning  

En av de mest skamløse Dark Souls-klonene, som likevel ikke var så aller verst, får en oppfølger og den polske utvgiveren CI Games annonserte i dag at det blir Defiant Studios fra New York som skal stå for utviklingen.

Lords of the Fallen 2 ble først annonsert for snart fire år siden, men siden den gang har vi ikke hørt mye om hva, hvem eller hvor. Utvikleren av det første spillet, Deck13 gikk videre til å utvikle The Surge, som på sin måte også var en Dark Souls-like og som fikk en mye bedre mottagelse enn hva Lords of the Fallen fikk da det ble lansert, og etter å ha gamblet litt på at andre titler skulle bringe inn gryn, ble CI Games og Lords of the Fallens fremtid straks mer usikker.

Men nå er det altså amerikanske Defiant som har fått oppdraget om å lage et nytt spill i serien. Studioet ble nylig startet av tidligere Avalanche New York sjef David Grijns, og hans tidligere kollega Roland Lesterlin, som noen kanskje kjenner som den ledende utvikleren av Just Cause 3.

Ingen lanseringsdato ble nevnt, men det er bekreftet at spillet kommer til både PC og konsoll.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.