«Civilization V» annonsert
0

«Civilization V» annonsert

feb 19 Spill.no  

«Civilization»-serien er i mine øyne kanskje den beste strategispill-serien gjennom tidene, og nå er det klart at nummer 5 i serien er under utvikling. Fantastiske nyheter for alle strategifans, og det er heldigvis nok en gang Fireaxis som står for utviklingen.

Fremdeles turbasert

Fireaxis Games holder seg til det engelske utrykket “never change a winning team“. Det er mange av de samme gamle ringrevene som er med utviklerteamet, og de forholder seg fremdeles til turbasert strategi under planleggingen av «Sid Meier’s Civilization V».

Kjedelig for noen, genialt for andre.

Mer diplomati

Ved siden av å introdusere en helt ny grafikkmotor, har Fireaxis lagt stor vekt på dybde, og bruken av diplomatiske varianter er utviklet i stor grad.

Som du kan se fra skjermbildet over har de også gått over til hexagon-bevegelsesfelt, som i følge Fireaxis vil gjøre kampopplevelsene mer intense, og mer underholdende.

Ny grafikkmotor gjør hele opplevelsen enda bedre.
Ingen lanseringsdato

Foreløpig er det ikke oppgitt noen lanseringsdato for «Civilization V», men Fireaxis er godt i gang, og hinter om en utgivelse innen julerushet sparker i gang.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.