Stem på årets spill!
0

Stem på årets spill!

Gullstikka er spillbransjens prisutdeling og ble første gang gjennomført i februar 2003. Gullstikka skal skape økt fokus på spill og være en årlig møteplass for bransjen. Det deles blant annet ut priser for årets spill, årets pc-spill, årets konsollspill og årets håndholdte spill. 

Utdelingen av selve prisene finner sted den 4. mars på Rockefeller i Oslo. Programmet vil også bli sendt på TV 2.

Nå er endelig avstemningen åpnet, og blant kategoriene finner vi også «Årets spillmedie» og «Årets spillsjel».

Begrunnelsen for å «Årets spillmedie» lyder som følger:

«Gullstikka skal belønne det spillmediet som spillerne selv mener har gitt størst verdi for dem i 2009. Et godt spillmedie skal ha evnen til å formidle gode spillnyheter til sine lesere på en måte som begeistrer og bidrar til økt spillinteresse.»

Begrunnelsen for «Årets spillsjel» lyder som følger:

«Dette skal være en pris som deles ut i takknemlighet til en person, gruppe, organisasjon, community eller lignende som med sin iver, begeistring og drivkraft har lagt ned en betydelig innsats i 2009 for å legge til rette for å fremme spillinteresse lokalt, regionalt eller nasjonalt i Norge. Kandidaten kan ikke ha tunge kommersielle eiere eller motiver.»

For å stemme på årets beste spill, årets spillsjel og årets spillmedie, besøk linken nedenfor: GÅ TIL GULLSTIKKA AVSTEMMING 2009

KJØR DEBATT: Diskuter gjerne avstemmingen og fortell oss hva du skal stemme i kommentarfeltet nedenfor!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.