Dagens utviklere har dårlig fantasi!!
0

Dagens utviklere har dårlig fantasi!!

mar 24 Spill.no  

Jeg har i det siste brukt mye av tiden min på å studere forskjellige spillutgivelser fra de siste årene og det jeg ser er etter min mening skuffende!.

Over halvparten av alle spillene jeg fant på forskjellige realese lister, har vært oppfølgere til tidligere spill. Altså der det bare blir gitt fortsettelser på den tidligere historien eller at historien er helt ny bare at det inneholder det samme temaet med de samme figurene. Jeg synes at dette blir litt for dumt for hvis du selv tenker etter og ser på hva du selv har så er jeg sikker på at de fleste spillene du finner er oppfølgere, førsteversjoner eller ny versjoner med et helt nytt tema eller en helt ny historie. Jeg synes ikke at spillene vi har i dag er direkte kjedelige, men etter en stund blir man nok lei av dem.

Så jeg satt å tenkte for meg selv hadde det ikke vært spennende med noe helt nytt, en helt ny figur, et helt nytt tema, nye måter å spille på og et spill som virkelig har god kvalitet, Der hvor spillmulighetene var helt unike og nye. Altså et spill med muligheter som ingen før hadde tenkt på å bruke. Det hadde nok vært ganske spennende det og vanligvis når sånt skjer pleier folk å strømme til butikkene å kjøpe akkurat det spillet bare fordi det er nytt!.

For hva vil skje hvis vi bare fortsetter å lage oppfølgere etter oppfølgere? vi vil få et hav av gamle spill som bare er fornyet på en bedre måte. Og jeg sier ikke at oppfølgere er noe man burde slutte med nei faktisk så liker jeg oppfølgere veldig godt, men jeg synes det blir for mye av det og da blir det veldig lite fokus på hva som er nytt. Og tilslutt kommer vi til en viss grad hvor alle seriene begyner å bli for kjedelige og man begyner å merke at det samme bar går igjen og igjen.

Ivhertfall så synes jeg at det burde bli på tide å starte med noe nytt og kanskje legge de gamle favorittene litt til side for en stund og så begyne og tenke litt mer fremover. Vi begyner jo nå å nærme oss den moderne måten for spilling. Så med de nye konsollene: Xbox One, PS4 og wii U som faktisk er ganske fremtidsrettede konsoller burde det være fult mulig med å få til noen fremtidsrettede spill eller hva?

Jeg avslutter med følgende spørsmål: Har vi for lite av det nye? og kunne spillselskapene gjort mer enn det de egentlig gjør?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.