EA og Ubisoft samarbeider
0

EA og Ubisoft samarbeider

feb 20 Spill.no  

En pressemelding fra Ubisoft annonserer at Electronic Arts og Ubisoft har inngått et samarbeid og nå vil begynne å selge hverandres spill via sine egne respektive nettbutikker. Det betyr at det nå vil bli mulig å kjøpe spill som Assassin’s Creed III og Far Cry 3 via EAs nettbutikk Origin eller Dead Space 3 og Need for Speed Most Wanted via Uplay.

50 millioner brukere

Samarbeidet innebærer også muligheten til å forhåndsbestille kommende titler, så Uplay-brukere kan f.eks. forhåndsbestille det kommende SimCity via Ubisofts nettbutikk.

Ved å dele titler seg i mellom på denne måten posisjonerer spillgigantene seg ytterligere mot Valves Steam, en tjeneste begge to har yppet mot de siste årene. EA har fjernet de fleste av sine titler fra Valves populære nettbutikk, mens Ubisoft i fjor valgte å lansere flere av sine topptitler i sin egen nettbutikk Uplay først, for så å lansere de på Steam senere.

Ifølge Ubisoft har Uplay 50 millioner registrerte brukere spredd over PC-, konsoll- og mobil. Steam på sin side hevder de har 54 millioner aktive brukerkontoer mens EA-butikken Origin i oktober i fjor hevdet de hadde 30 millioner registrerte brukere.

Hva foretrekker du? Uplay, Origin eller Steam? Diskuter i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.