Se Sonys pressekonferanse live her!
0

Se Sonys pressekonferanse live her!

feb 20 Spill.no  

Ved midnatt braker det løs i New York. Sony skal presentere fremtiden, bedre kjent som Playstation 4. Vi viser pressekonferansen i sin helhet her på Spill.no.

Midnatt

Pressekonferansen skal starte ved midnatt i dag, onsdag, og du kan se den live i vinduet under her:


Live video for mobile from Ustream

I forkant av presentasjonen har det florert med rykter på nettet. Vi har samlet alle på ett sted slik at du kjapt og enkelt kan skrible sant eller usant ved siden av alle sammen mens du følger pressekonferansen i natt.

Rykter om Sonys presentasjon i kveld:

– Playstation 4 skal vises frem
– Playstation 4 vil være bakoverkompatibel med Playstation 3-spill, men kun via en egen streamingtjeneste basert på Gaikai som Sony kjøpte i fjor. Les mer her!
– Playstation 4-kontrolleren vil ha en liten trykksensitiv skjerm på forsiden. Les mer her!
– Spill som etter ryktene kan bli vist frem til Playstation 4 er: LittleBigPlanet 3, ikke navngitt bilspill fra Motorstorm-studioet, Killzone 4, Final Fantasy Versus 13, ikke navngitt bilspill fra Test Drive Unlimited-utviklere, nytt Quantic Dream-spill kalt Singularity, Thief 4, The Last Guardian, Battlefield 4
– Nytt tilbehør kalt EyePad kan bli demonstrert. Les mer her!
– En prisreduksjon for Playstation Vita kan bli annonsert
– Dersom Sony går ut med en pris på Playstation 4 ryktes det at den blir lavere enn Playstation 3-lanseringsprisen, mellom 3000 og 4000 kroner
– Playstation 4 har muligens en bruktspillsperre
– Kaz Hirai vil innta scenen for å rope RIIIIIIIDGE RACER!!!!

Husk å komme tilbake nærmere midnatt for å se Sonys presentasjon direkte. Om du ikke får lov til å være oppe så sent, lover vi deg en fyldig rapport i morgen tidlig.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.