Gears of War: Judgment har lekket ut på nett
0

Gears of War: Judgment har lekket ut på nett

feb 19 Spill.no  

Ulovlige kopier av Epic og People Can Flys skytespill Gears of War: Judgment for Xbox 360 har lekket ut på nett, over en måned før offisell lansering, melder VG247.

– Vil få konsekvenser

Det er langt fra første gang spill blir sniklansert av piratene før offisiell utgivelsesdato, det er bare et par måneder siden Call of Duty: Black Ops II led samme skjebne, da det havnet på nett over en uke før lansering. Judgment skulle imidlertid ikke vært ute på markedet før 19. mars, da det skulle lanseres i USA, og 22. februar her på berget.

Microsoft har derfor kommet med følgende kraftsalve til aspirerende pirater og utålmodige Gears of War-fans:

– Å spille piratkopierte spill som Gears of War: Judgment er et brudd med retningslinjene for Xbox Live, og vil få konsekvenser, som utestengelse fra konto og konsoll, heter det i en uttalelse fra Microsoft.

Bare en måned igjen

I stedet for å risikere utestengelser og generelt dårlig samvittighet, oppfordrer vi heller våre lesere å ta en ekstra nøye titt på vår oversikt over skjulte perler fra året som gikk, og frese gjennom et par av disse for å døyve Gears of War-abstinensene frem til 22. mars. Eller eventuelt ta noen runder i treeren igjen. Det er fremdeles knallbra, så det er sagt.

Gears of War: Judgment utvikles va Epic Games og People Can Fly og utgis av Microsoft for Xbox 360. Spillet lanseres 22. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.