Fiffig piratfelle på Steam
0

Fiffig piratfelle på Steam

apr 13 Spill.no  

Garry Newman, mannen bak Garry’s Mod – et skaperverktøy som lar deg leke deg og lage modifikasjoner og spill i Valve’s Source-motor – har sett seg lei på pirater som bruker verktøyet hans uten å betale. Derfor lokket han nylig en hel gjeng med pirater inn i en fiffig felle.

Lurte seg selv

Ifølge Kotaku lurte Garry piratene i fella ved å legge til en liten rutine i Garry’s Mod som genererte en feilmelding dersom du lekte deg med en piratversjon av programmet. Pirater fikk dermed opp feilmeldingen, “unable to shade polygons normal” sammen med et tall når de forsøkte å bruke Garry’s Mod, noe som resulterte i at mange brukere på Steam klagde over en bug i programmet på nettstedets forum.

Ved å lime inn feilmeldingen fra Garry’s Mod i sin egen forumpost, sørget piratene selv for å bli utestengt fra Steam. Tallet i feilmeldingen var nemlig brukerens Steam-identifikasjon, og dermed er det en smal sak for Steam å utestenge brukeren fra å bruke Steam.

Les også:

Vi prøvespiller Infamous 2

Socom Special Forces-anmeldelse

Sony inngår forlik med George Hotz

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.