Folk “down under” kan få igjen penger for Fallout 76
0

Folk “down under” kan få igjen penger for Fallout 76

nov 05 Alexander Lund  

Personer som har kjøpt Fallout 76 i Australia har nå rett på å få pengene tilbake. Det har den Australske konkurransen og kommisjonen (ACCC) bestemt, etter at de har behandlet klager fra kunder som følte seg lurt av spillet. Flere av klagene var basert på at spillet hadde tekniske problemer og ytelser.

Fallout 76 fikk hard medfart da det kom her i Spill.no, hvor vi ga det nest laveste karakter, og siden den gang har problemene hoppet seg opp for utviklerne i Bethesda. Blant annet ble spillet kritisert for sin mangel på NPC i spillet og den manglende episke historien som gjorde Fallout spillene legendariske.

Utgiverne i Zenimax vil nå tilby refusjon til spillere som har klaget til firmaet mellom 24. november 2018 og 1. juni 2019. En naturlig konsekvens av dette er at de spillerene som godtar refusjonen vil ikke lenger ha adgang til spillet.

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill