Forbigått av PSP i Japan
0

Forbigått av PSP i Japan

apr 07 Spill.no  

Nettsiden Kotaku har fått tak i ferske salgstall fra Japan, som viser at Nintendo 3DS har begynt å tape terreng til Sonys seks år gamle håndholdte spillkonsoll PSP.

Sterke titler

De offisielle japanske salgstallene viser at i uken fra 28. mars til 3. april ble det solgt 57.379 PSP-maskiner, mens 3DS «kun» solgte 42.979 maskiner. Årsaken er, ifølge Kotaku, at en rekke attraktive PSP-titler har blitt lansert i Japan i det siste, deriblant en nylansering av Final Fantasy IV, Blazblue Continuum Shift 2 og Amagami. Monster Hunter Portable 3rd fortsetter å være en sikker vinner på PSP.

PSP har, i motsetning til i Norge hvor det knapt selges spill til konsollen lenger, vist seg å være en stor suksess i Japan, og den dominerte håndholdtmarkedet foran Nintendo DS i store deler av 2010.

Les også:

Battlefield vs Call of Duty – Ordkrigen er i gang

Playstation Move Heroes – anmeldelse

Vi prøvespiller Operation Flashpoint

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.