Fra heavy metal til superhelter
0

Fra heavy metal til superhelter

aug 31 Spill.no  

Psychonauts- og Brütal Legend-utvikler Double Fine Productions har annonsert et gratis iOS-spill ved navn Middle Management of Justice.

Mellomledelse

Som tittelen tilsier, handler spillet om å sørge for at superheltene er organisert og i toppform for utfordringene som stadig melder seg i nabolaget. Det betyr også en velutbygget base og oppgraderte hjelpemidler, og det er her mellomledelsen – deg – kommer inn. Litt som Game Dev Story, men med superhelter, med andre ord.

Se trailer

Middle Management of Justice er et samarbeid mellom Spill.no-favoritt Double Fine og Dracogen, som tidligere har laget PC-utgavene av studioets titler, som Stacking og Costume Quest. Det er det første av det som skal bli tre spill, og vi gleder oss selvsagt til de neste to annonseres. I mellomtiden blir det altså Middle Management of Justice, som slippes «veldig snart» på App Store for den nette sum av null kroner.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.