Full gass fra Sony!
0

Full gass fra Sony!

aug 17 Spill.no  

Denne uken går Gamescom – Europas største spillmesse – av stabelen i Tyskland. Messen foregår i Köln, og Spill.no er selvsagt til stede. Sony benyttet anledningen til å ha en pressekonferanse i kveld, og vi har samlet sammen alle høydepunktene for deg.

Etterlengtede datoer

Under årets E3-messe i Los Angeles i juni annonserte Sony at «Gran Turismo 5» lanseres 5. november i år i USA, men vi fikk aldri bekreftet en endelig dato for Europa. Det gjorde heldigvis Sony i kveld, og 3. november kan alle bilentusiaster i Norge glede seg til å slå kloa i spillet.

Et annet spill som ble annonsert i vår, «Little Big Planet 2», dukket også opp på Sonys pressekonferanse. I kveld kunne Sony røpe at spillet skal lanseres allerede i november, noe som betyr at mange PS3-eiere kan få en svært kreativ jul.

«Motorstorm: Apocalypse», som forøvrig ble demonstrert i 3D, skal ifølge Sony dukke opp i butikkene i løpet av våren 2011.

Nye konsollpakker

Sony kunne også annonsere to nye Playstation 3-pakker som vil erstatte dagens 250 GB-modell. De to nye kommer med 320 eller 160 GB harddisk. Begge disse nye modellene skal være i salg 15. september.

«Playstation Move» og 3D-spill var selvsagt et sentralt tema på pressekonferansen, og Segas klassiske tennisspill «Virtua Tennis» ble annonsert i en fjerde utgave med full 3D- og «Move»-støtte.

Insomniac

Men størst jubel fikk Ted Price fra Insomniac som inntok scenen for å annonsere to helt nye spill. «Ratchet & Clank: All 4 One» er et nytt spill i «Ratchet»-serien der opptil fire spillere kan spille med og mot hverandre, enten på samme maskin eller over internett.

Også «Resistance 3» ble vist frem i form av en western-aktig trailer. Ingen av disse spillene kommer før i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.