Endelig til Playstation 3
0

Endelig til Playstation 3

aug 17 Spill.no  

Det kritikerroste actionrollespillet «Mass Effect 2» fra Bioware har kun vært tilgjengelig på Xbox 360 og PC. Under årets Gamescom-messe i Tyskland har Electronic Arts endelig bekreftet at spillet nå er på vei til Playstation 3.

2011

Playstation-fansen må dog smøre seg med en liten dose tålmodighet. Spillet skal først lanseres i januar 2011. Men den som venter på noe godt venter sjelden forgjeves, og vi kan jo anbefale alle å lese vår anmeldelse for å korte ned på ventetiden.

Det er foreløpig heller ikke annonsert om Playstation 3-eierne får tilgang til de nedlastbare oppdragene og figurene som er lansert på PC og Xbox 360 så langt. Heller ikke om en eller annen utgivelse av det første spillet er planlagt i samme slengen, så langt er det kun «Mass Effect 2» som er bekreftet til Playstation 3.

Se bilder fra spillet på neste side!

«Mass Effect 2» er utviklet av Bioware og utgis av Electronic Arts. Spillet er lansert på Xbox 360 og PC, og kommer på Playstation 3 i januar 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.