Simmene på konsoll i høst!
0

Simmene på konsoll i høst!

aug 18 Spill.no  

Under årets Gamescom i Tyskland har Electronic Arts kommet med en konkret dato for «The Sims 3» på konsoll. Allerede i oktober kan du leke med menneskeskjebner på konsollen din.

Annerledes

«The Sims 3» ble annonsert på konsoll tidligere i år, men fikk først en dato under Electronic Arts pressekonferanse på Gamescom i Tyskland. Spillet er basert på PC-versjonen som ble lansert i fjor sommer, men har en rekke endringer for å gjøre det mer spillbart på konsoll. Man kan blant annet dele ut karma til simmene sine for å  påvirke simmens liv positivt eller negativt. Playstation 3- og Xbox 360-versjonen kommer også med full nettstøtte.

Se bilder fra spillet på neste side!

«The Sims 3» er utviklet av Maxis og utgis av Electronic Arts. Spillet er ute på PC, og lanseres på Xbox 360, Playstation 3, Wii og Nintendo DS 26. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.