Kan bli et historisk spill
0

Kan bli et historisk spill

feb 09 Spill.no  

Med en så lang og obskur tittel som «Dudebro: My S*** is F***ed Up so I Got to Shoot/Slice You II: It’s Straight-Up Dawg Time» kan man begynne å lure hva dette spillet egentlig handler om. Da er det jo bra at det finnes en interessant historie bak tittelen. Det hele startet da cuyahoga, et medlem fra det amerikanske forumet NeoGAF, skulle forsvare sin interesse for spillet «Imagine: Babyz Fashion». Han mente at det ikke var noe galt med han bare fordi han ikke ville spille «Dudebro: My S*** is F***ed Up so I Got to Shoot/Slice You II: It’s Straight-Up Dawg Time». Tittelen var selvfølgelig ment som en vits, men det tok ikke lange stunden før den startet et liv på egenhånd. Det ble startet et dedikert forum for det hypotetiske spillet innenfor NeoGAF og i tre måneder gikk store deler av forumets medlemmer inn for diskutere hvordan et slikt spill ville fungere.

 

Godt i gang

Dette startet altså omtrent tre måneder siden og nå har spillet blitt en virkelighet. Den nyetablerte utvikleren Grimoire Assembly Forge, som forøvrig består av over 100 medlemmer fra NeoGAF, annonserte i går at spillets utvikling allerede er godt i gang og de forventer å bli ferdige noe senere i år. De har til og med fått selveste Jon St. John, kjent som stemme-skuespilleren bak Duke Nukem, til å låne sin stemme til spillet. Grimoire Assembly Forge vil spille på humor og spillet skal være flust med spill-parodier på alt fra gamle klassikere til nyere titler. Med såpass nye og uerfarne utviklere samt et veldig løst konsept er det nok heller usikkert om «Dudebro: My S*** is F***ed Up so I Got to Shoot/Slice You II: It’s Straight-Up Dawg Time» ligger an til å bli noe sekser-spill. Man kan derimot håpe på mye latter og hvis spillet blir en virkelighet, ligger det an til å bli et spill for historiebøkene.

 

«Dudebro: My S*** is F***ed Up so I Got to Shoot/Slice You II: It’s Straight-Up Dawg Time» har antydet slippdato sommeren 2010. Spillet kommer kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.