Kan dette stemme?
0

Kan dette stemme?

des 02 Spill.no  

En ansatt fra Half-Life-studioet Valve ble nylig sett og fotografert med det som kan være en t-skjorte for Half-Life 3.

#ValveTrolling

At Valve ikke annonserte Half-Life 3, eller i det minste Half Life 2: Episode 3 under sin forhåndshypede pressevisning, ble av mange opplevd som særdeles skuffende. Men selv om utviklerne selv hardnakket hevder at de ikke jobber med noe slikt, florerer ryktene som aldri før. Det er derfor betenkelig når art director og produsent Chandana Ekanayake fra Uber Entertainment (Monday Night Combat) oppdager en Half-Life 3-t-skjorte på et lokalt arrangement. Og den blir attpåtil båret av en ansatt hos Valve. Som seg hør og bør resulterte det i en Twitter-melding.

– Alt jeg sier er at jeg så denne under et lokalt spillutviklerarrangement, på en Valve-ansatt, forteller Ekanayake i meldingen sin, og linker til bildet over saken.

Sammen med meldingen legger han for sikkerhets skyld  til hashtaggen #ValveTrolling, for det er ikke utenkelig at det er en intern spøk fra Valves side, siden de vet hvor gale fansen er etter en oppfølger i serien.

Hva tror du? Fleip eller fakta?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.