Katta er ute av sekken
0

Katta er ute av sekken

apr 28 Spill.no  

Et bilde av forhåndsbestillingskort fra den amerikanske butikkjeden Target bekrefter ryktene om at det neste Call of Duty bli Black Ops 2, og at det lanseres 13. november.

Nær fremtid

Den siste uken har ryktene rundt den forestående Activision-annonseringen på Call of Duty-fronten for det meste dreid seg om et Black Ops-spill satt i nær fremtid. I dag fikk nettstedet IGN tilsendt et bilde av forhåndsbestillingskortene til Black Ops 2, som den amerikanske butikkjeden Target har fått, trolig for å være klare til å ta forhåndsbestillinger fra kundene sine umiddelbart etter at Activision røper tittel og lanseringsdato 1. mai.

På bildet av kortene, som gjelder for Xbox 360- og Playstation 3-utgavene av Black Ops 2, står det videre at spillet lanseres den 13. november, i perfekt tid til julesalget. Utover det er det lite vi vet om selve spillet, med unntak av at det høyst sannsynlig kommer til å utspille seg 10-15 år i fremtiden, som avslørt i slutten av viravideoen som opprinnelig ble sendt ut av FPS Russia.

Se video

Vi gjør oppmerksom på at Activision ikke har bekreftet ryktene ennå, og de mest skeptiske av våre lesere kan smøre seg med tålmodighet til tirsdag 1. mai, da utgiveren har planlagt sin offisielle annonsering.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.