Konami: Ryktene er ikke sanne!
0

Konami: Ryktene er ikke sanne!

mar 26 Anders Lønning  

For en stund tilbake rapporterte vi på et rykte om at Sony var interessert i å kjøpe rettighetene til Metal Gear, Silent Hill og Castlevania fra Konami, fra det vi merket oss som en høyst dubiøs kilde.

En av nettstedene som først rapporterte på ryktene, nettstedet Rely on Horror har forhørt seg med en av Konami sine talspersoner spesifikt om ryktene rundt Silent Hill, og her avviser talspersonen ryktene blankt, men sier at selskapet holder døren åpen for seriens fremtid likevel.

– Vi er klare over alle ryktene og at de har blitt dekket av forskjellige spillnettsteder, og vil herved avkrefte dem. Jeg vet det sikkert ikke er svaret fansen vil høre.

– Det er ikke dermed sagt at vi stenger døren helt for serien, men det som ryktene skal ha det til er ikke sant.

Rely On Horror spurte ikke noe om verken Metal Gear eller Castlevania så hva de seriene angår er fortsatt uvisst, men hadde de spurt antar vi at de hadde fått det samme svaret. Dette med at de ikke stenger døren helt for serien er typisk å høre fra slike talspersoner og behøver ikke bety noe mer enn det ordlyden sier, selv om mange gjerne vil ha dette til å bety at Silent Hill eller Hills likevel er på vei.

Inntil vi hører noe mer er det best å holde forventningene lave.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.