Let It Die får en oppfølger i Deathverse – Let It Die –
0

Let It Die får en oppfølger i Deathverse – Let It Die –

okt 28 Anders Lønning  

Free-to-play spillet Let It Die var et rart lite Dark Souls inspirert spill hvor spillere måtte i kjempe seg gjennom et tårn av fiender og feller med bare den skateboardende mannen med ljåen som gikk under kallenavnet Uncle Death til å hjelpe seg. Spillet var utviklet av Grasshopper og utviklingen oversett av Goichi Suda, eller Suda51 som mange kjenner han som.

Let it Die hadde nesten et slags Rougelike preg over seg og når døden uungålig kom til å skje ville spillerens «Death Data» bli lastet opp på på en asynkron flerspiller server slik at andre spillere som tok seg gjennom tårnet kunne møte på formidable fiender som var utstyrt med våpnene og rustningene man hadde funnet på veien.

Det spillet får nå en oppfølger, og oppfølgeren ser ut til å bli enda rarere og villere ut en hva det første spillet var. Traileren forklarerer ikke så mye, men ut i fra hva vi kan se, ser det ut til at Deathverse – Let it Die- kommer til å ha en mer direkte flerspiller, hvor det kan se ut til at spillere blir puttet opp mot hverandre for å komme seg videre.

Deathverse – Let it Die- kommer til våren på PlayStation 4 og PlayStation 5

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.