ME-spillet det aldri ble noe av
0

ME-spillet det aldri ble noe av

mar 25 Spill.no  

En ny video viser opptak fra det kansellerte førstepersonsskytespillet Mass Effect: Team Assault, hentet fra appen The Final Hours of Mass Effect 3.

Bittersøtt

De ivrigste har for lengst pløyd seg gjennom det nylanserte Mass Effect 3 både én og to ganger, og sitter nå og venter utålmodig på neste nedlastbare utvidelse. Da er det ekstra bittert å se at et helt Mass Effect-spill ble kansellert, og at det var såpass ferdig at det allerede for to år siden var mulig å presentere en video fra det.

Se video

Det hjelper imidlertid litt å vite at biter av spillet, rettere sagt flerspillerdelen, lever videre i Mass Effect 3, hvor Bioware valgte å implementere den, så alt er på ingen måte tapt. Videoen er hentet fra appen The Final Hours of Mass Effect 3, som gir et blikk bak kulissene av spillet, samt en fin samling med nyttig og unyttig tilleggsinformasjon. Noen skjermbilder fra Team Assault var også å finne i appen, som er tilgjengelig for PC og iOS.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.