Metroen i Moskva herjer salgslistene
0

Metroen i Moskva herjer salgslistene

mai 31 Spill.no  

De offisielle salgslistene for det fysiske spillsalget i Norge har ankommet, og som vanlig pløyer vi gjennom lista i jakt på noen åpenbaringer om det norske spillmarkedet.

Metro på topp

Etter å ha debutert på toppen forrige uke holder Metro: Last Light seg på topplasseringen i spillets andre uke i salg. Forrige uke kunne vi melde om det litt pussige fenomenet at spillet tronet på toppen av Xbox 360-lista mens det lå på fjerdeplass på PS3-lista. Denne uka er det på toppen av begge de to listene. Betyr det at PS3-spillere er litt tregere med å oppdage kule nye spill?

Les anmeldelsen av Metro: Last Light her!

Kanskje er det annonseringen og den første visningen av neste Call of Duty som gjør at Call of Duty: Black Ops II får et solid oppsving denne uka. Både det og FIFA 13 klatrer opp på andre og tredjeplass, tett fulgt av nok et 2012-spill, nemlig Far Cry 3.

Bioshock: Infinite og Tomb Raider holder stand på de to neste plassene, mens relanseringen av Resident Evil kalt Revelations debuterer på en syvendeplass. Det må kunne kalles skuffende, kundene er antagelig skeptiske både fordi Resident Evil 6 var en nedtur for mange, men også fordi mange er klar over at Revelations er basert på et 3DS-spill.

Her er hele lista:

1.Metro: Last Light
2.Call of Duty: Black Ops II
3.FIFA 13
4.Far Cry 3
5.Bioshock Infinite
6.Tomb Raider
7.Resident Evil: Revelations
8.Assassin’s Creed III
9.Battlefield 3
10.Sly Cooper: Thieves in Time
11.Dead Island: Riptide
12.Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity
13.Crysis 3
14.Lego City Undercover: The Chase Begins
15.Skylanders: Giants  
16.Need for Speed: Most Wanted
17.Grand Theft Auto IV
18.The Elder Scrolls V: Skyrim
19.Lego The Lord of the Rings
20.Skate 3

Lista er laget av ANGI og baserer seg på salg av fysiske spill til norske spillere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.