Mikke får hjelp fra Oswald
0

Mikke får hjelp fra Oswald

jan 03 Spill.no  

I et nå tilbaketrukket nyhetsbrev annonserer Disney en oppfølger til Epic Mickey fra 2010, denne gangen for Xbox 360 og Playstation 3, i tillegg til Nintendo Wii.

Dårlig skjult hemmelighet

Etter en relativt god mottakelse i pressen, og gode salgstall til å støtte opp under det, har det tidligere vært snakk om en oppfølger til Epic Mickey. Ryktene har utspring i blant annet en spørreundersøkelse om hvilken av titlene Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two, Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street og Epic Mickey 2 som hørtes best ut.

Nå har Disney nok en gang klart å røpe spillet til pressen, denne gangen i form av et litt for informativt nyhetsskriv som raskt ble trukket tilbake og redigert. Her fant vi en rekke håndfast informasjon som bekrefter ryktene om blant annet lansering til både Xbox 360 og Playstation 3 i tillegg til den opprinnelige Nintendo Wii.

Dobbel moro

I tillegg kommer en samarbeidsdel hvor Mikke skal svinge kost og malingfjerner, mens kaninen Oswald skal «fly som et helikopter og bruke elektrisitet». I løpet av spillet har man valg om å bli venner med eller bekjempe fiender, og valgene vil få konsekvenser for hvordan handlingen utspiller seg.

Lanseringsdato er ikke spesifisert, annet enn at det vil dukke opp til jul i år. Hvorvidt Deus Ex-skaper Warren Spectors Disney-eide  studio Junction Point skal stå for utviklingen også denne gangen vites ikke, men man kan alltids håpe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.