Mine Spådommer for E3 2017!
0

Mine Spådommer for E3 2017!

sep 06 Spill.no  

Tiden går fort, og siden E3 2016 er like rundt hjørnet, tenkte jeg at vi kunne ta en titt på hva som kan vente oss når E3 2017 går av stabelen. Jeg har foretatt ulike analyser, sett på trender, intervjuet noen av de store navnene innen spillindustrien, lest statistikk, samt drukket masse melk for å kunne si noe om det overnevnte temaet. Resultatene vil nok provosere noen, og glede andre. Uansett, det er ingen tvil om at E3 2017 vil by på mange overraskelser for spillere verden over.

Nintendo

Det har gått mange spekulasjoner rundt Nintendo, og hvilken vei deres kjente og kjære firma vil gå. Jeg dro på en søndagstur til nabolandet Japan, for å snakke med Shigeru Miyamoto angående saken, og det han sa under intervjuet, fikk meg nesten til å miste pusten (dette kan ha sammenheng med at jeg skled på et bananskall på tur inn i studioet, og landet på ryggen slik at jeg slo luften ut av meg). Siden vi ikke kunne hverandres morsmål, så ble intervjuet gjort på spansk.

Miyamoto snakket ganske kryptisk, og det var vanskelig å få noe konkret ut av ham, men ut ifra det han sa, var det mulig å finne fram til noen hint som kan være verdt å diskutere videre. Deriblant snakket han mye om Virtual Boy, og dens store suksess på 90-tallet. «Dette fantastiske stykket teknologi satte verden på hodet for 20 år siden, og siden Virtual Reality er mer aktuelt enn noen gang, så vil vi videreutvikle dette konseptet.» Dette var det Miyamoto sa under intervjuet, før han drakk en halv liter melk rett fra kartongen. Kodenavnet for prosjektet mistenkes å være Virtual Man, om man skal tolke svarene til Miyamoto. Det kan også tenkes at de samtidig vil annonsere en ny håndholdt konsoll kalt Game Man, og en stasjoner konsoll under navnet You can play games on this console if you have a game for this system.

Ser man på spillene, så er det mange rykter ute og går, men det ser ut til at vi får nye titler innenfor seriene Mario Party, Mario Golf, Mario Tennis og Mario Superstar Baseball. Ut ifra møtene Nintendo har hatt med Activision, tyder det også på at vi kan få et helt nytt konsept, nemlig Mario Warfare.

Sony

Det høyt elskede The Last of Us ble sluppet i en remastered versjon til PS4, til høytstående applaus fra både kritikere og spillere fra alle verdens kriker og kroker. Fansen ble aldri mettet, og etter mye spekulasjoner, har Sony endelig annonsert The Last of Us: Remastering the Remastered Version, the Ultimate Edition. Forhåndsbestiller du spillet er du så heldig at du får hele spillet på kjøpet. Venter du til lansering og kjøper det i butikken, får du dessverre bare spille introduksjonen, hvorav resten vil bli tilgjengelig gjennom syv forskjellige DLC-pakker. Spillet vil mest trolig bli vist fram ved E3 2017, så det er bare å glede seg!

Sony har også lansert kampanjen «Way of the Old», hvor de gjennom hele 2017 bare vil gi ut gamle spillklassikere i en nyoppusset utgave, så hvilke gamle spill vi får se på E3 gjenstår å se! Ut ifra statistikken, så virker dette som en økende trend i spillbransjen, uten at jeg kan si noe sikkert.

Microsoft

Som vanlig tar Microsoft verden videre i en ny retning, og trapper om kampen med en ny konsoll. Ser man på tidligere navn (Xbox360 og XboxOne), så er det rimelig å anslå at deres neste konsoll vil hete Xbox39,5. Det vil være en konsoll helt uten håndkontrollere, og vil fokusere på bevegelsesteknologi, slik som Kinect. «Innlevelse er nøkkelen til døra», sa Phil Spencer på pressekonferansen under den årlige ostesamlingen i Tyskland.

Maskinen vil ha en innebygd 3D-printer, som vil printe ut aktuelt materiale for det spillet du måtte spille. For eksempel, hvis du må spise noe for å få tilbake helse, så kan 3D-printeren lage deg en tomat, en ostebit, eller noe annet som kan være helsegivende. Mulighetene er uendelige. Tiden det tar å printe ut diverse objekter vil variere, men Microsoft har anslått et tidsrom på rundt 4-48 timer, så det er jo positive nyheter for et utålmodig menneske.

Skal man tro ryktene, vil det også bli annonsert en ny oppdatering til Minecraft, et spill hvor du kan bygge masse forskjellige konstruksjoner, hvor kun fantasien setter grenser for din kreativitet.

Her har dere altså noen av mine spådommer for E3 2017. Hvorvidt alt av dette er sant, det gjenstår å se, men er det en ting som er sikkert, så er det at vi går en spennende framtid i møte. «Time will show», bruker noen å si, og det er et uttrykk som er meget aktuelt i dette tilfellet. Har man tålmodighet, så vil man bli belønnet med tiden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.