Neste «SOCOM» annonsert
0

Neste «SOCOM» annonsert

mar 05 Spill.no  

Zipper Interactives «SOCOM: U.S. Navy Seals» var for mange Playstation 2 sitt svar på «Halo». For mens «Halo», sammen med Xbox Live, viste verden hvor godt en nettbasert flerspillerdel på konsoll kunne virke, var det en tittel som viste at det samme også var mulig på Playstation 2. «SOCOM»-seriens suksess lå i den noe dypere spillbarheten med taktisk fokus. Samtidig hadde spillene også utrolig god støtte for klaner med både integrert klangrensesnitt og stadige turneringer. Nå har riktignok ikke «SOCOM»-serien oppnådd like stor suksess som «Halo»-serien. Fjorårets (2008 i USA) «SOCOM: Confrontation» gjorde heller ingen stor suksess da spillet var virket uferdig og var fylt med ødeleggende bugs. Det var riktignok ikke Zipper Interactive som sto for utviklingen av spillet. De var for tiden opptatt med utviklingen av «MAG» og det var derfor Slant Six Games, utviklerne bak «SOCOM»-spillene til PSP, som sto bak «SOCOM: Confrontation». Nå, med «MAG» så vidt ute av døren, annonserer Zipper Interactive at de er i fullt arbeid med en offisiell oppfølger til serien.

«SOCOM IV: U.S. Navy Seals» vil selvfølgelig følge i seriens fotspor med en skikkelig flerspillerdel. Det er derimot ikke alt. For selv om flerspillerdelen alltid har vært seriens største fokus vil Zipper Interactive også lage en fullkommen historiekampanje for spillerne. Historiekampanjen vil spillerne kontroll over et fem-manns spesialstyrke-lag som må jobbe sammen for å overkomme spillets utfordringer. Delt opp i 15 brett som også kan spilles over nett i fem-manns samarbeids-spilling (coop).

«SOCOM IV: U.S. Navy Seals» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.