Ny Call of Duty: Ghosts-trailer
0

Ny Call of Duty: Ghosts-trailer

mai 22 Spill.no  

Det ble vist fram mer enn bare Microsofts kommende hjemmekonsoll Xbox One på teknologigigantens konferanse i går kveld. Blant annet fikk vi et nærmere innblikk i hva det neste Call of Duty-spillet skal dreie seg om; et spill som både skal komme til Sony og Microsofts maskiner, men som på grunn av sistnevntes avtaler med Activision – utgiveren av serien – ble vist ved denne anledningen.

Call of Duty-serien har med sine årlige utgivelser blitt beskyldt for å være lite innovativ surmelk, spesielt de siste utgivelsene. Derfor var det nok mange som tok både Activisions, Infinity Wards og Microsofts lovord om et revolusjonerende kapittel med en klype salt da Call of Duty: Ghosts ble annonsert tidligere i år.

Det som imidlertid vises på traileren vitner om et spill som muligens er noe mer ambisiøst enn forgjengerne. I etterdønningene av en katastrofe stifter vi bekjentskap med en gruppe soldater som kaller seg ghosts. Historien bak katastrofen og soldatene får vi bare hint om, men det legges ikke skjul på at de har noe stort på gang og har andre preferanser enn soldatene vi har spilt som tidligere i serien.

Traileren preges av melankolske pianotoner, en dyp fortellerstemme, pompøs monolog og filmatiske klipp, og et skytespill med skikkelig Hollywood-preg er noe vi absolutt kan forvente ut ifra denne traileren. At historien er skrevet av den Oscar-belønte Traffic-forfatteren øker imidlertid håpet om en god historie, og det ser ut som et spill som har større fokus og ambisjoner rundt historien enn sine forgjengere. Mer gjenstår likevel å se, og vi får vente i spenning før mer informasjon og selve spillet til slutt dukker opp i løpet av året.   

Call of Duty: Ghosts utvikles av Infinity Ward og utgis av Activision. Spillet lanseres til Playstation 3, Xbox 360 og PC den 5. november i år. Lanseringsdato til Playstation 4 og Xbox One er foreløpig ukjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.