Oppdateres i morgen
0

Oppdateres i morgen

nov 26 Spill.no  

Onsdag ble «Gran Turismo 5» endelig lansert etter seks år i utvikling og utallige utsettelser. Men, som vi påpekte i vår anmeldelse, har spillet en god del mangler og innfrir ikke alt som ble lovet på forhånd. Det jobber utvikler Polyphony Digital aktivt med å fikse.

Oppgraderinger

En oppgradering for å spille online var tilgjengelig via Playstation Network allerede onsdag, og en ny oppgradering som forbedrer online-modusen skal dukke opp nå førstkommende lørdag. Den nye oppgraderingen skal, ifølge nettsiden Eurogamer, gjøre det lettere å regulere onlinerace. Slik det er nå er det vanskelig å få utnyttet bilparken ettersom folk som regel fritt kan velge hvilken bil de vil kjøre. Med den nye oppgraderingen kan man innføre vekt- og hestekrefterrestriksjoner i løp.

Sony har hatt store problemer med onlinebiten til spillet siden det ble lansert, og har faktisk anbefalt spillere å skru av nettilkoblingen for å få en bedre spillopplevelse. Ifølge Eurogamers intervju med spillets skaper, Kazunori Yamauchi, hadde spillets onlineservere en kapasitet på 500.000 tilkoblinger ved lansering, men det viste seg at langt flere prøvde å koble spillet sitt på nettet.

Oppgraderingen på lørdag blir den første av flere fra Polyphony Digital. Ifølge Yamauchi kommer de til å slippe oppgraderinger konstant for å forbedre alle aspekter av spillet fortløpende.

«Gran Turismo 5» er utviklet av Polyphony Digital og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er lansert på Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.