PSN fortsatt ikke tilbake
0

PSN fortsatt ikke tilbake

mai 09 Spill.no  

I starten av mai håpet Sony å ha Playstation Network tilbake i løpet av en uke. Nå har det gått over en uke, og Sony beklager nok en gang at de trenger mer tid på å utbedre sikkerheten til nettverket.

Intern testing

Ifølge Sonys egen Playstation-blogg holder firmaet nå på med intern testing av det nye systemet, og de skriver at de ikke kan åpne systemet for spillere før all testingen er ferdig. I bloggen vil ikke Sony oppgi noen dato for når de tror tjenesten kan være tilbake, men Sony er mer spesifikke i et intervju med Bloomberg. Shigenori Yoshida fra Sony sier i intervjuet at planen er å ha alle PSN-tjenester i gang igjen innen 31. mai.

Tidligere har Sony annonsert at alle som har blitt rammet vil få 30 dagers Playstation Plus-medlemsskap som plaster på såret. Nå har de økt gavepakken: alle som har PSN-konto vil i tillegg få velge to spill fra en liste på fem Playstation 3-spill som de får laste ned gratis. De som har vært registrert på PSN via PSP kan velge mellom fire PSP-spill. Hvilke spill man kan velge blant har ikke Sony annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.