Søndagstapas
0

Søndagstapas

mai 08 Spill.no  

Ukens ende er nær og søndagen er her. Det vil selvfølgelig si at vår kjære søndagstapas også er tilbake. Søndagstapas er oss i spill.no sitt forsøk på å skape litt action og spenning i den ellers ganske så trege og kjedelige søndagen. Alt fra de største annonseringene til de minste morsomhetene kan finnes her. Vi prøver alltid å ha et bredt tilbud på menyen og håper det finnes noe for de fleste. Som vanlig tar vi også gjerne imot ris, ros eller hva enn det måtte være i kommentarfeltet under.

 

Denne ukens søndagstapas-meny består av en rekke godbiter. Vi åpner det hele med en ny haug lærerike videoer fra «Brink», før vi tar et retrospektiv blikk på «Red Faction: Armageddon». Deretter blir det kaldblodig action fra «Lord of the Rings: War in the North», før vi får enda en heftig gameplay-video fra «Rage». Mot slutten blir nye syn på flotte omgivelser fra «The Witcher 2: Assassins of Kings» og den dystre verdenen til «Hunted: The Demon’s Forge». Det hele avsluttes så med nok en morsom trailer fra «Duke Nukem Forever».

 

Da gjenstår det bare å ønske vel bekomme. Vi håper det smaker.

Enda mer fra «Brink»

«Brink» er bare litt under en uke unna lansering. Splash Damage og Bethesda Softworks har også gått rimelig hardt ut for å promotere spillet de siste ukene. Forrige søndag hadde vi hele tre videoer som, med detaljrik informasjon, forklarte diverse aspekter ved spillet. Det er også tydelig at de ikke er klare for å gi seg helt enda. Denne uken kom det nemlig tre nye videoer for oss som venter. Denne uken var det brukegrensesnittet, klassene og slagmarken som sto for tur. Se de siste videoen under.

 

 

 

«Brink» har slippdato 13 mai 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Nye trusler

Volition Inc. gjør seg klare for å lansere det fjerde spillet i deres «Red Faction»-serie, denne sommeren. «Red Faction: Armageddon» er satt 50 år etter forgjengeren og skal fortelle neste ledd i historien om Mason-familiens kamp om Mars sin frihet. Denne gangen er det derimot en ny fiende som står for tur, nemlig utenomjordiske-vesen. Dette er også første gang «Red Faction»-serien bryner seg på såkalte «Aliens» og i denne ukens video snakker utviklerne litt om seriens historie samt hvordan seriens fiender har utviklet seg gjennom årene. Den nye videoen kan som vanlig ses under.

 

«Red Faction: Armageddon» har slippdato 10 juni 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Snøkledde skrenter

Rollespill satt til utrolige fantasiverdener har alltid vært en av spillverdenens mer ikoniske kjennetegn. Da skulle man jo tro at J.R.R Tolkiens verk «Ringenes Herre» ville være øverst på listen som spilllisens. Det stemmer jo riktignok at vi har hatt en god del spill basert på den prestisjetunge lisensen, men kvalitets-titler har det vært heller lite av. Det er nettopp dette Snowblind Studios håper å forandre med det kommende «Lord of the Rings: War in the North». For oppnå dette har de skapt en original handling og et brutalt kampsystem. Riktignok gjenstår det å se hvordan spillet faktisk vil oppleves med kontrollen i hånda. Det er derimot enda en stund til vi får sjansen til å gjøre nettopp det, men denne uken kom det ihvertfall ut en gjennomgangs-video hvor vi får se spillet i aksjon. Videoen kan selvfølgelig ses under

 

«The Lord of the Rings: War in the North» har antydet slippdato en gang i løpet av 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Forbannede mutanter

Legendariske Id Software er nok mest kjent som grunnleggerne av FPS-sjangeren og siden de ga ut «Wolfenstein 3D» i 1992, har de holdt seg til det de gjør best. Deres neste tittel, «Rage», tar derimot nye steg for den tradisjonsrike utvikleren. Riktignok er det fortsatt et skytespill som spilles fra førstepersons synsvinkel, men spillet er fylt av elementer som er nye for Id Software. Så hvordan fungerer spillet i praksis? Vel dere får bedømme selv, jeg synes ihvertfall at den siste «gameplay»-videoen fra spillet burde overbevise de fleste. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Rage» har slippdato 16 september 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Rollespillenes nye grafikk-konge?

Polske CD Project Red overbeviste mange hardbarkede rollespill-fans med debut-tittelen «The Witcher» i 2007. Forventningene er derfor store for oppfølgeren «The Witcher 2: Assassins of Kings», som forøvrig bare er snaue to uker fra lansering. CD Project Red har heller ikke satt terskelen lavt med oppfølgeren og lover et mye utbredt spill med et hav av forbedringer. CD Project Red har også utviklet en helt ny spillmotor til spillet og de mener at den har hjulpet dem til å skape det vakreste rollespillet som finnes på markedet. Denne uken slapp de også en ny video, som viser fram noen av de mange områdene man må ta seg gjennom i spillet. Videoen kan ses under, så kan dere selv bestemme om påstanden stemmer.

 

«The Witcher 2: Assassins of Kings» har slippdato 17 mai 2011. Spillet kommer kun til PC.

Mørkt og dystert

inXile Entertainment er snart klare med «Hunted: The Demon’s Forge». Spillet følger leiesoldatene E’lara og Caddoc på en utrolig reise på jakt etter en mysteriøs skatt. InXile Entertainment lover et høyt fokus på samarbeidspilling (co-op) samt innovative skaperverktøy, alt satt til en dyster fantasiverden. Det er også denne dystre fantasiverdenen som er i fokus i denne ukens utviklerdagbok til spillet. Videoen kan som vanlig ses under.

 

«Hunted: The Demon’s Forge» har slippdato 3 juni 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Duke Nukem Forever»

Da var nok en søndagstapas ved veis ende og jeg håper det fantes noe som falt i smak hos de aller fleste. Denne gangen velger jeg, nok en gang, å avslutte med en morsom liten trailer fra det kommende «Duke Nukem Forever».

 

«Duke Nukem Forever» har slippdato 10 juni 2011. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.