PSP 2 avsløres 27. januar?
0

PSP 2 avsløres 27. januar?

jan 12 Spill.no  

Ryktene om en oppfølger til Sonys håndholdte konsoll, Playstation Portable, har versert på nettet i over et år. Nå ser det endelig ut til at Sony er klar til å vise frem maskinen.

Japansk pressekonferanse

Det er det engelske bransjebladet MCV som skriver at Sony kommer til å presentere konsollen på en pressekonferanse i Tokyo 27. januar. Timingen er neppe tilfeldig, det er nemlig en knapp måned før Nintendo lanserer 3DS i Japan.

Selv om PSP ikke har blitt en stor suksess i Norge, er den svært populær i Japan, mye takket være spillserien «Monster Hunter». Det nyeste spillet i serien, «Monster Hunter Portable 3rd» solgte hele 1,7 millioner eksemplarer på en uke da det ble lansert i Japan i starten av desember, 2010.

Merk at Sony også jobber med en såkalt Playstation-telefon. Denne har ikke noe med maskinvaren i PSP2 å gjøre. Bildet i toppen av saken er av PSP Go.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.